Njoftime

Draft Kontrata e Re e hartuar nga FONDI

Shkarko Draft Kontrata e re e Hartuar Nga FONDI

17

Korrik 2024

Ftese per oferte per blerje karburanti

Blerje karburanti, naftë dhe benzinë. Cmimi i specifikuar për litër.

11

Korrik 2024

NJOFTIM PER REGJISTRIM PER KRYERJEN E PRAKTIKES PROFESIONALE SEZONI: KORRIK–TETOR 2024

Regjistrimet për kryerjen e praktikës profesionale per sezonin Korrik – Tetor 2024 do kryhen në datat 8 dhe 9 Korrik 2024.

27

Qershor 2024

NJOFTIM PËR PROCESIN E RICERTIFIKIMIT

Njoftohen të gjithë kolegët që iu përfundon leja e ushtrimit të profesionit në datë 31.12.2024, dhe që kanë përmbushur numrin e detyrueshëm të krediteve, se duhet të kryejnë procedurat e ricertifikimit.

4

Qershor 2024

NJOFTIM PËR PROVIMIN E VLERËSIMIT TË AFTËSIMIT PRAKTIK, SEZONI PRILL 2024

• Provimi i Vlerësimit të Aftësimit Praktik (VAP) do të organizohet në ambjentet e UFSH, sipas grafikut. • Praktikantët që i nënshtrohen VAP, duhet të paraqiten në orën 8:00 në ditën e provimit, duhet të kenë me vete kartën e identitetit si dhe mandatin e pagesës (vetëm përsëritësit)

22

Prill 2024

NJOFTIM PËR PËRSËRITËSIT E VLERËSIMIT TË AFTËSIMIT PRAKTIK (VAP), SEZONI PRILL 2024

Njoftohen përsëritësit, që dëshirojnë t’i nënshrohen Vlerësimit të Aftësimit Praktik në sezonin Prill 2024, që të dorëzojnë brenda datës 31 Mars 2024, dorazi ose të skanuara, në adresën e e-mailit.

7

Mars 2024

NJOFTIM PËR REGJISTRIMET PËR KONFERENCËN MBARËKOMBËTARE FARMACEUTIKE VII “SË BASHKU PËR FARMACEUTIKËN”

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë në bashkëpunim me Odën e Farmacistëve të Kosovës organizon në datat 12 dhe 13 prill 2024, në ambientet e Hotel Tirana International Konferencën Mbarëkombëtare Farmaceutike VII “Së Bashku për Farmaceutikën”. Njoftohen kolegët farmacistë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, si dhe ndihmës farmacistët që dëshirojnë të marrin pjesë në konferencë, se regjistrimet do të kryhen VETEM nëpërmjet link-eve...

13

Shkurt 2024

PËR KANDIDATËT APLIKANTË PËR REGJISTRIM NË PROVIMIN E SHTETIT SEZONI XXV

Njoftohen kandidatët farmacistë, se QSHA planifikon të zhvillojë gjatë muajit shkurt 2024 sezonin e XXV të Provimit të Shtetit.

5

Shkurt 2024

NJOFTIM

Ju njoftojmë se në datën 12 Shkurt 2024 do të zhvillohen provimet për profesionistët që nuk kanë përmbushur detyrimet e “Programit të Certifikimit për Profesionistët e Shëndetësisë” në zbatim të Ligjit nr.10107 datë 30.3.2009 (i ndryshuar) dhe të VKM Nr.789 datë 22.9.2015 (i ndryshuar).

2

Shkurt 2024

SHPALLJE POZICION VAKANT

Pozicioni: Sekretar i Përgjithshëm i Urdhrit të Frmacistëve të Shqipërisë

1

Shkurt 2024

NJOFTIM PER REGJISTRIM PER KRYERJEN E PRAKTIKES PROFESIONALE SEZONI: JANAR – PRILL 2024

Regjistrimet për kryerjen e praktikës profesionale per sezonin Janar – Prill 2024 do kryhen në datat 15 - 19 Janar 2024.

22

DHjetor 2023

KUJTESË ! PËR LIKUJDIMIN E DETYRIMEVE FINANCIARE NDAJ URDHËRIT

Njoftohen të gjithë farmacitët, anëtarë aktiv të Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë që nuk kanë paguar kuotat ndaj Urdhërit, se afati i likujdimit të detyrimeve për vitin 2023 dhe detyrimet e prapambetura është data 31 Dhjetor 2023.

4

DHjetor 2023

AKTIVITET ME TITULL: “SKIZOFRENIA. BARNAT “JETIMË”

Në kuadër të edukimit në vazhdim, Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë do të organizojë online, në kohë reale, aktivitetin me titull: “SKIZOFRENIA. BARNAT “JETIMË”.

23

Nentor 2023

NJOFTIM PËR KANDIDATËT APLIKANTË PËR REGJISTRIM NË PROVIMIN E SHTETIT NË SEZONI XXIV

Të gjithë kandidatët që kanë dorëzuar dokumentacionin tek Urdhri për Provim Shteti, duhet të aplikojnë detyrimisht edhe në Portalin Qeveritar e-Albania përgjatë periudhës 8 – 14 Nëntor 2023.

8

Nentor 2023

NJOFTIM PËR PROVIMIN E VLERËSIMIT TË AFTËSIMIT PRAKTIK, SEZONI NËNTOR 2023

• Provimi i Vlerësimit të Aftësimit Praktik (VAP) do të organizohet në ambjentet e UFSH, sipas grafikut. • Praktikantët që i nënshtrohen VAP, duhet të paraqiten në orën 8:00 në ditën e provimit, duhet të kenë me vete kartën e identitetit si dhe mandatin e pagesës (vetëm përsëritësit).

30

Tetor 2023

Aktivitet me titull: “Ndikimi i ndryshimeve ligjore në taksimin e të ardhurave për profesionistët e sektorit farmaceutik”.

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë do të organizojë online, aktivitetin me titull: “Ndikimi i ndryshimeve ligjore në taksimin e të ardhurave për profesionistët e sektorit farmaceutik”. Aktiviteti do të zhvillohet më datën 07 Nëntor 2023 dhe do të përsëritet ne datat 14, 16, 21 dhe 23 Nëntor 2023. Ky aktivitet është në process akreditimi nga ASCK me 3 kredite.

17

Tetor 2023

NJOFTIM I RËNDËSISHËM MBI PROVIMIN E SHTETIT

Bazuar në shkresën Nr. 4128/6 Prot datë 03.10.2023 të Qendrës së Shërbimeve Arsimore, ju informojmë se aplikimi i kandidatëve për regjistrim për provimin e shtetit, duke filluar nga sezoni që pritet të zhvillohet së afërmi, do të kryhet nëpërmjet portalit Qeveritar e-Albania.

13

Tetor 2023

NJOFTIM PËR PËRSËRITËSIT E VLERËSIMIT TË AFTËSIMIT PRAKTIK (VAP), SEZONI TETOR 2023

Njoftohen përsëritësit, që dëshirojnë t’i nënshrohen Vlerësimit të Aftësimit Praktik në sezonin Tetor 2023, që të dërgojnë brenda datës 15 Shtator 2023, dorazi ose të skanuara, në adresën e e-mailit.

1

Shtator 2023

lista e kandidatëve për President dhe Zv. President të Urdhrit të Farmacisëtve të Shqipërisë në zgjedhjet për organet drejtuese

Më poshtë do të gjeni listën e kandidatëve për President dhe Zv. President të Urdhrit të Farmacisëtve të Shqipërisë në zgjedhjet për organet drejtuese të UFSH-së, që do të zhvillohen më datë 31.07.2023, pranë zyrave qëndrore të UFSH-së.

25

Korrik 2023

LISTA E KANDIDATËVE PËR ZGJEDHJET PËR ORGANET DREJTUESE TË UFSH-SË 2023, PËR RAJONIN Korçë dhe Elbasan.

Më poshtë do të gjeni listën e kandidatëve për zgjedhjet për organet drejtuese të UFSH-së, që do të zhvillohen sipas datave të miratuara nga Këshilli Kombëtar, për rajonin, Korçë dhe Elbasan.

20

Korrik 2023
Digital Agency Albaniareal estate saranda