Njoftime

PËR KANDIDATËT APLIKANTË PËR REGJISTRIM NË PROVIMIN E SHTETIT SEZONI XXV

Njoftohen kandidatët farmacistë, se QSHA planifikon të zhvillojë gjatë muajit shkurt 2024 sezonin e XXV të Provimit të Shtetit.

 

Aplikimi do të kryhet online përgjatë periudhës 05 – 16 Shkurt 2024, duke përdorur shërbimin “Aplikim për provim shteti” në platformën e-Albania dhe njëkohësisht dokumentacioni do të dorëzohet fiziksht pranë zyrave të UFSH-së sipas formularit për aplikimi për regjistrim në provimin e shtetit (kliko këtu).

 

Për informacione më të detajuara, lutemi të ndiqni njoftimet në faqen zyrtare të QSHA www.qsha.gov.al

5

Shkurt 2024
Digital Agency Albaniareal estate saranda