Media

Fjala pershendetese e Presidentes se Urdhrit te Farmacisteve te Shqiperise ne Konferencen me teme "Cilesia e barnave dhe e Drejta e Shendetit" te organizuar nga Universiteti katolik "Zoja e Keshillit te Mire" ne bashkepunim me "Universita Degli Studi Di Bari Aldo Moro" dhe "Urdhrin e Farmacisteve te Shqiperise"...
Digital Agency Albaniareal estate saranda