Njoftime

LISTA E KANDIDATËVE PËR ZGJEDHJET PËR ORGANET DREJTUESE TË UFSH-SË 2023, PËR RAJONIN Korçë dhe Elbasan.

Të nderuar kolegë,

Më poshtë do të gjeni listën e kandidatëve për zgjedhjet për organet drejtuese të UFSH-së, që do të zhvillohen sipas datave të miratuara nga Këshilli Kombëtar, për rajonet, Korçë dhe Elbasan.

Të gjithë kolegët kanë të drejtë të votojnë, në rajonin në të cilin janë të regjistruar. Ditën e votimit duhet të jeni të pajisur me kartën e anëtarësimit ose me kartë identiteti. Ju duhet të votoni në fletën e votimit duke shënuar përbri emrit të kadidatëve +, x ose . Cdo shenjë tjetër identifikuese e bërë në fletën e votimit, e shpall fletën e votimit të pavlefshme.

 

KËSHILLI RAJONAL KORÇË

Kandidatët për President të Këshillit Rajonal

Kandidatët për anëtar të Këshillit Rajonal

Eleni Zarkadha

Alma Jorgji

Festim Veizi

Dritan Naum

 

Elda Zavalani

 

Eleni Zarkadha

 

Festim Veizi

 

Luljan Qirjaz

 

Matilda Jace

 

Sidrit Verushi

Të dhëna mbi datën, orën dhe vendin e votimit

Data e Votimit

27.07.2023

Ora e votimit

12:00 - 17:00

Vendi i Votimit

Vila 1821, pranë Katedrales, Qendër, KorçëKËSHILLI RAJONAL ELBASAN

Kandidatët për President të Këshillit Rajonal

Kandidatët për anëtar të Këshillit Rajonal

Alba Shuteriqi

Alba Shuteriqi

Erion Abdihoxha

Ali Bajraktari

 

Anri Dakli

 

Elona Mollsi

 

Erion Abdihoxha

 

Ermal Dilka

 

Idajet Shqiponja

 

Pellumb Gançi

 

Xhulia Heri (Dervishi)

Të dhëna mbi datën, orën dhe vendin e votimit

Data e Votimit

27.07.2023

Ora e votimit

12:00 - 17:00

Vendi i Votimit

Lokal Boriçi, mbi parkun Rinia, pranë Gjykatës së re, Elbasan

20

Korrik 2023
Digital Agency Albaniareal estate saranda