Njoftime

lista e kandidatëve për President dhe Zv. President të Urdhrit të Farmacisëtve të Shqipërisë në zgjedhjet për organet drejtuese

Të nderuar kolegë,

Më poshtë do të gjeni listën e kandidatëve për President dhe Zv. President të Urdhrit të Farmacisëtve të Shqipërisë në zgjedhjet për organet drejtuese të UFSH-së, që do të zhvillohen më datë 31.07.2023, pranë zyrave qëndrore të UFSH-së.

 

Kandidatët për President të Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë

Kandidatët për Zv.President të Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë

Ardi Dervishi

Saimir Mergjyli

Defrim Goma

Tanja Spahiu

Ilir Minga 

 

 

 

Të dhëna mbi datën, orën dhe vendin e mbledhjes së Këshillit Kombëtar

Data e Votimit

31.07.2023

Ora e votimit

10:00

Vendi i Votimit

Zyra Qendrore e UFSH-së

 

25

Korrik 2023
Digital Agency Albaniareal estate saranda