Njoftime

Konferenca, “Java Botërore e ndërgjegjësimit në përdorimin e antibiotikëve”

Të nderuar kolegë!

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë, në bashkëpunim me Departamentin e Farmacise, Fakulteti i Mjekësise, UMT, organizon Konferencën me titull, “Java Botërore e ndërgjegjësimit në përdorimin e antibiotikeve”.  Konferenca do të zhvillohet në ambjentet e Hotel Tirana International, salla “Balshaj”, në datën 16 nëntor. Rregjistrimi bëhet nga ora 800 – 830

Tarifa për  këtë do të jetë si më poshtë:

Tarifa për anëtarët                                                        pa pagesë

Tarifa për joanëtarët                                                      2000 lek

 

Konferenca është në proces akreditimi për 5 kredite për faramcistë,stomatolog, mjek dhe infermier.

BKT –  69623

 

Ditën e Konferencës duhet të paraqiteni me kartën e identitetit (për personat jo farmacistë edhe me mandatin e pagesës).

Jemi në pritje edhe të konfirmimit Tuaj në adresën e e-mailit: edukimnevazhdim[at]ufsh.org.al  dhe sms në nr. 069 60 09 620

Ju mirëpresim!

3

Nentor 2017