Warning: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/ufshorga/public_html/oxygen/core/system.php on line 839

Warning: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/ufshorga/public_html/oxygen/core/system.php on line 839
Urdhri i Farmacisteve te Shqiperise : Anetaresimi

Anetaresimi

Dokumentacioni i nevojshem per anetaresim ne UFSH dhe per ndryshimin e vendit te punes.


Dokumentacioni i nevojshem per anetaresim ne ufsh:
Dokumentacioni i nevojshem per ndryshimin e vendit te punes se drejtuesit-teknik nga nje subjekt ne nje tjeter:

Dokumentacioni i nevojshem per ndryshimin e vendit te punes nga i punesuar ne drejtues teknik:

Dokumentacioni i nevojshem per ndryshimin e vendit te punes per farmacistin e punesuar:
Dokumentacioni i nevojshem ne rast dypunesimi:
Dokumentacioni i nevojshëm në rastin e dorëzimit të ҫertifikatës:

Kerkese per anetaresim:
Vetdeklarim per farmacistë:

Formulari i deklarimit te ndryshimeve:
Deklarata e pronarit te farmacise:Shkrese percjellese:
Rregullore e rregjistrimit:
Raport sektori anëtarësimit: