Warning: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/ufshorga/public_html/oxygen/core/system.php on line 839

Warning: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/ufshorga/public_html/oxygen/core/system.php on line 839
Urdhri i Farmacisteve te Shqiperise : Detyrimet Ligjore

Detyrimet Ligjore

Instruksione per rregjistrim:


VKM mbi  “PËRCAKTIMIN E KRITEREVE, STANDARDEVE DHE PROCEDURAVE TË PROGRAMIT 
TË ÇERTIFIKIMIT PËR PROFESIONISTËT E SHËNDETËSISË"VKM 22 Shtator 2015:


Sqarim Kritere Kredite:


Fature per aktivitetet e Edukimit ne Vazhdim:

Per me teper informacion klikoni ne linkun e meposhtem:

http://www.qkev.gov.al/sq/rreth-nesh/kuadri-ligjor