Evente

Konferencën me titull, “Bota ka nevojë për antibiotikë, por ato nuk janë karamele”

Të nderuar kolegë,

Në kuadër të Javës Botërore të Ndërgjegjësimit mbi Përdorimin e Antibiotikëve, Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë në bashkëpunim me Fakultetin e Mjekësisë, Departamenti i Farmacisë, Tiranë, Organizatën Botërore të Shëndetësisë, Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Agjencinë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, Institutin e Shëndetit Publik, organizon me datën 20.11.2019, në orën 08:00 , në ambientet e Hotel Tirana International, salla “Balsha’, Konferencën me titull, “Bota ka nevojë për antibiotikë, por ato nuk janë karamele”.

Për shkak të numrit të limituar të pjesëmarrësve (200) lutemi që kolegët që janë të interesuar, të regjistrohen deri me datën 19 Nëntor, ora 10:00, në linkun e mëposhtëm:

Website për tu regjistruar

Shiko programin e konferencës

20

Nentor 2019