Pergjigje e Drejtorise se Tatimeve te Bashkise Tirane drejtuar UFSH mbi shqetesimin e ngritur prej saj per pretendimin e padrejte se kryqi I farmacise eshte reklame.

…ne pergjigje te shkreses suaj dhe shqetesimit te ngritur nga Urdhri I Farmacisteve per menyren e taksimit te tabeles me simbolin qe identifikon farmacite, ne mbeshtetje te akteve te siperpermendura dhe nenit 47 te ligjit nr 10572014 date 31.07.2014 “Per barnat dhe sherbimin farmaceutik “(I ndryshuar),per tabelat qellimi I te cilave nuk eshte per te reklamuar por synon sinjalizimin dhe orientimin, subjekti duhet te taksohet per taksen e tabeles per qellime identifikimi.

Urdhri I Farmacisteve te Shqiperise falenderon Bashkine e Tiranes mbi zgjidhjen e ketij problem te mbarsur ne vite.
KONFERENCA E IV FARMACEUTIKE
Me pjesmarrje ndërkombëtare

NJOFTIM

Urdhri I Farmacistëve të Shqipërisë ka nderin të ftojë farmacistë, mjekë, ndihmës farmacistë dhe profesionistë të fushave të tjera mjekësore, të jenë pjesëmarrës në Konferencën e IV Farmaceutike, me pjesëmarrje ndërkombëtare “10 VJET UFSH”, që do të zhvillohet në datat 27 dhe 28 Tetor 2016, në ambjentet e Hotel Tirana Internacional, në sallën “Akernia”.

Kjo konferencë është në proces akreditimi për 10 kredite, për:

 • Farmacistë,
 • Ndihmës farmacistë
 • Mjekë.

Kryetare e Komitetit Shkencor dhe Organizativ
Presidente e UFSH-së Diana TomaKomiteti Shkencor I Konferencës:

Prof. Dr. Ledjan Malaj
Prof. Dr. Suela Kellici
Prof. Dr. Vilma Papajani
Prof. Asoc. Brunilda Myftari
Prof. Asoc. Ela Hoti
Prof. Asoc. Entela Haloci
Prof. Asoc. Mirela Miraci
Prof. Asoc. Zehadin Gashi
Dr. Shk. Enver Mustafaj
Dr. Shk. Ridvan Nepravishta
Dr. Shk. Vigan Saliasi
Dr. Shk. Ilir Pecnikaj
Dr. Shk. Edita Alili-Idrizi
Dr. Shk. Erjon Troja
Dr. Shk. Iris Hoxha
Dr. Shk. Klejda Harasani
Dr. Shk. Linda Matua
Komiteti Organizativ:

Administrata e Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë

Vigan Saliasi
Dëfrim Goma
Artemon Cukalla
Mirsie Doka
Alketa Bërdalli
Ina Pasho
Pranvera Rroko

Koordinatore e Komitetit Shkencor:

Ina PashoNë konferencë do të ketë pjesëmarrje nga lektorë vendas dhe të huaj.

Lektorë të ftuar:

Prof. Dr. Maurizio Paci, Universiteti I Romës “Tor Vergata”, Itali.
Prof. Dr. Bistra Angelovska, Presidente e Odës Farmaceutike të Maqedonisë
Prof. Asoc. Esra Tatar, Lektore, Fakulteti I Farmacisë, Universiteti i Marmarës,Turqi
Prof. Asoc. Zehadin Gashi, President i Odës së Farmacistëve të Kosovës
Dr. Ridvan Nepravishta, Urdhri i Farmacistëve të Romës
Dr. Elena Caparelli, Kërkim shkencor dhe Përgjegjëse Laboratori, Biofordrug srl, Bari, Itali
Dr. Flavia La Forgia, Kërkim dhe Zhvillim, Farmalabor, Canosa di Puglia
M. Sc. Zahida Binakaj, Presidente e Urdhrit të Farmacistëve të Bosnjës dhe Hercegovinës

Orari i regjistrimit:

Dita e I-rë, datë 27 Tetor:
Ora 13:00 - 14:00 në hollin e katit të parë të Hotel Tirana, salla “Akernia”

Dita e dytë, 28 Tetor:
Ora 08:00 - 09:00 në hollin e katit të parë te Hotel Tirana, salla “Akernia”

Klikoni ketu per programin e konferences.

Për të marrë pjesë në këtë konferencë, të interesuarit duhet të plotësojnë formularin e mëposhtëm, si dhe të kryejnë pagesën, si më poshtë:

 • Pagesa:
  Pagesa për pjesëmarrësit anëtarë t UFSH, është 1500 lekë.
  Pagesa për pjesëmarrësit jo anëtarë të UFSH, është 3500 lekë.

  Këtu përfshihet:

  Pjesemarrja në konferencë
  Materialet e konferencës
  Darka Gala e datës 28 Tetor, ora 20:00 te “Stela Resort”


Pagesa duhet bërë në nr e llogarisë së UFSH pranë bankës BKT; lekë 69623, Euro 401069623. Pagesat duhet te kryhen deri në dt 22 Tetor.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem na kontaktoni në numrat e telefonit të UFSH:

+355 (4) 2264980
+355 (4) 2435063
ose në adresën e emailit: info@ufsh.org.al

Ju Mirëpresim!